Forside >>  Helly Hansen >>  Dame >>  Outdoor >>  Purpur Helly Hansen W Odin Enroute Skaljakke Dame Outdoor,helly hansen sko tilbud,outlet Danmark

Purpur Helly Hansen W Odin Enroute Skaljakke Dame Outdoor,helly hansen sko tilbud,outlet Danmark

DKK4,433.35  DKK2,216.68Spar: 50% off
  • Model: Helly Hansen 001017
  • 5009 Antal på lager
  • Sort Helly Hansen W's HH QD Capri Dame Outdoor,helly hansen warm tilbud,fremragende værdi hot salg
  • Tan Helly Hansen Woodlands Dame Outdoor,helly hansen jakke udsalg,klassikere
  • Sort Helly Hansen W's Loke Pants Dame Outdoor,helly hansen regnjakke gul,eneagentur
  • Navy Helly Hansen Ahiga 2 Model 2016 Dame Outdoor,helly hansen jakke stark,komfortabel
  • Navy Helly Hansen HH Warm high neck halv zip Dame Outdoor,helly hansen skibtilbudser,ikonisk

Vælg venligst:Antal

Purpur Helly Hansen W Odin Enroute Skaljakke Dame Outdoor,helly hansen sko tilbud,outlet Danmark_checkout
helly hansen fiberpels Helly Hansen Dame Outdoor , Purpur Helly Hansen W Odin Enroute Skaljakke Dame Outdoor,helly hansen sko tilbud,outlet Danmark helly hansen sko online,Fashion

Helly Hansens skaljakker har i årtier hørt til blandt de ypperste - det har de tilsyneladende ikke tænkt sig at lave om på.

Helly Hansen leverer varen fuldt ud, i denne skaljakke, du kan stole 100% på og som i parantes bemærket er hamrende flot!
Skaljakken er en ægte slider til dig der vil have en skaljakke du kan stole 100% på, som du kan ånde perfekt igennem.

Helly Hansen har produceret jakken med deres ypperste Membran, den de kalder Helly Tech Professional. Det giver den et garanteret vandsøjletryk på 20.000, og en tilsvarende høj åndbarhed på 20.000 g/m2/24h.
Membranen ligger inde imellem 2 andre lag - et ydre slidlag og et indre slidlag. Det er derfor den betegnes som en 3-lags skaljakke og i dag er det den ypperste konstruktion der laves for mennesker der skal ud hvor elementerne er hårdest mulige.

Teknisk er jakken et studie værd, idet den lavet i en strækbar metervare og dermed optimal til enhver form for aktiviteter, hvad enten det er vandring eller med en højere puls.
Jakken bliver siddende perfekt på kroppen, selv om du vil have mange bevægelser i den - på cykel, ski eller hvor du ellers nyder naturen.
Det er den strækbare metervare der gør den forskel.

Helly Hansen skaljakken har en hætte der naturligvis kan rumme en hjelm og som kan snøres ind, når du ikke bruger en hjelm.
Den er naturligvis lige så vandtæt og åndbar som resten af jakken og har en skygge der giver lidt mere ly og læ til ansigtet.

Alle lynlåse er vandtætte, og den lange frontlynlås er den nye YKK lynlås der er lidt kraftigere end dem vi tidligere har set. Det gør den lettere at betjene og giver den længere holdbarhed.

Udluftning er der masser af, nemlig gennem de 2 store håndlommer der kun har et meshfor på indersiden. De er placeret lidt midt for, ude i siden, således du kan have en rygsæk eller klatersele på og stadig kan komme til indholdet i lommerne.
Derudover kan du lufte ud ved hjælp af velcrolukningerne ved ærmeenderne, og ved at åbne jakken forneden, hvor der er 2 snører der kan lukke og åbne, alt efter hvad du har behov for.

Noget af det mest imponerende ved skaljakken er vægten.
Den vejer blot 345 gram i str. M og det er ufatteligt lidt, taget i betragtning af det er en fuldblods Mounteneering jakke vi har fat i - altså noget at det ypperste outdoorverdenen kan præstere.

Jakken er lavet i 100% Polyamid og kan vaskes ved 40 grader.


    Social Media

Copyright © 2018 www.diningnewsasia.com. Powered by diningnewsasia.com